Drukplaat

Met onze drukplaat maak je zowel statische als dynamische voetanalyses. Dit in tegenstelling tot onze voetscanners die uitsluitend geschikt zijn voor statische voetanalyses. Op basis van de uitkomsten van de drukplaat kun je inlegzolen maken. Daarnaast biedt je de mogelijkheid aan de patiënt om tijdens de behandeling mee te kijken en uit te leggen waar de probleemgebieden zich bevinden en welke behandelingen uitgevoerd kunnen worden om de probleemgebieden te verhelpen.

Maar liefst 1600 sensoren

De plaat beschikt over 1600 sensoren die niet alleen de drukpunten in kaart brengen, maar ook de contacttijd en de impuls van de voet tijdens de statische analyse. Weergave van de drukpunten zijn met kleurcode’s (groen, geel en rood) weergegeven en in driedimensionale uitvoering terug te bekijken en te verwerken. De gegevens die geregistreerd worden, worden direct in de software opgeslagen. Hierdoor kun je voor elke patiënt een apart archief aanmaken en naar verloop van tijd de progressie zien. Bij de drukplaat is Nederlandse software inbegrepen. De data die wordt opgeslagen kan geëxporteerd worden en vervolgens kun je de analyses importeren in je eigen software. Op dit moment is het nog niet mogelijk de data rechtstreeks te koppelen met software systemen als Podofile, Melissa en Podonet.

Op dit moment leveren wij dit product alleen in 6 verschillende formaten. Elke drukplaat is namelijk bedoeld voor een ander doeleinde.

Kortom; met de drukplaat krijg je als professional een snelle en nauwkeurige detectie van de plantaire drukverdeling en staat de patiënt centraal.

Wil jij dit product komen uittesten of heb jij nog meer vragen aan ons? Neem gerust contact met ons op!

De drukplaat is zeer geliefd onder professionals en eenvoudig te bestellen via onze webshop!

0

Start typing and press Enter to search